Onni elää käsityössä

Olemme suomaisen käsityötaidon näyteikkuna. Valikoimamme koostuu yksilöllisistä ja huolella valikoiduista käsityön helmistä. Olemme merkittävä yhteistyökumppani käsityöläisille ja pienyrittäjille. Ostamalla Taito Shopista, edistät suomalaista käsityöyrittäjyyttä. Tuottomme menee kokonaisuudessaan käsityökulttuurin ja -yrittäjyyden edistämiseen.

Taito Itä-Suomi ry:n omistamien Taito Shop -liikkeiden yhteydessä järjestetään myös näyttelyitä, kursseja ja erilaisia tapahtumia.

Yhteiskunnallinen yritys -tunnus Taito Myymälät Oy:lle

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Taito Myymälät Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys -tunnuksen käyttöoikeuden. Taito Myymälät Oy edistää suomalaisen käsi- ja taideteollisuuden menestystä. Yritys koordinoi Taito Shop -myymälöiden ketjua, joissa myydään käsi- ja pienteollisesti valmistettuja suomalaisten käsityöyritysten ja käsityöläisten tuotteita. Yritys kehittää myymälöiden markkinointiyhteistyötä ja henkilöstön yhteistoimintaa. Yhtiön omistajat ovat Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:n jäsenyhteisöjä; käsi- ja taideteollisuusyhdistyksiä, yhdistysten omistamia yrityksiä ja muita jäsenyhteisöjä. Voitto käytetään yrityksen liikeidean mukaisesti oman toiminnan kehittämiseen. Jos osinkoa jaetaan, omistavat yhteisöt käyttävät voiton sääntöjensä mukaiseen käsityökulttuurin ja käsityöelinkeinon edistämiseen.