Taito Shop Varkaus

Varkauden keskustassa Kauppakadulla sijatsevassa Taito Shopissa on upea valikoima käsityötaitoa eri muodoissa; myymälä, Taito-käsityökoulu ja kursseja, näyttelyitä, arvotekstiilien kirpputori ja tapahtumia.

Taito Shop -myymälässä on suomalaiseen esinekulttuuriin liittyviä tuotteita, jotka ovat syntyneet ympäröivästä luonnosta taitavien käsien, vuosien mittaisen työn ja oivallusten kautta.  Taito Shop -tuotevalikoima koostuu hauskoista, oivaltavista ja lahjoiksi sopivista kodin käyttöesineistä, vaatteista ja asusteita sekä tuliaisiksi sopivista lähiruokatuotteista.

Lankabaarissa on monipuolinen materiaalivalikoima; neule-, paperinaru-, virkkauslankoja, huovutusvillaa, puu- ja lasihelmiä tarvikkeineen sekä tarvikepaketteja.

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös Varkaus-tuotteet

Mm. Varkaus-kalsarit ja Varkaus-mukit ovat oivallisia tuliastuotteita Varkaudesta.

Ilmoittaudu asiakasiltaan to 7.9. klo 18

Taito Shop - Kurssit Varkaus

Öljylamppu pulloon

Lumoudu mosaiikin väreistä! Tule valmistamaan kaunis mosaiikkipullo, josta voit tehdä joko öljylampun tai glögipullon. Ihana sisustustuote tai lahjaidea jouluun! Varaa mukaasi lasipulloja. Lue lisää

Taitopiiri (Seniorit)

Taitopiirissä opitaan ja jaetaan käsityöohjeita kahvikupin ja iloisen seurustelun lomassa.Tule mukaan kokemaan yhdessä tekemisen riemua! Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa syksyn aikana. Lue lisää