Taito Shop -käsityökurssit 

Etsitkö harrastusta, joka lisää hyvinvointiasi ja antaa sinulle jotain käsin kosketeltavaa? Käsityöt ovat mitä oivallisin tapa irtiottoon arjesta ja sen mukana tuomista paineista.

Rauhallisessa ja tekemiseen keskittyneessä tilassa, moni käsityöharrastaja on kertonut saavuttaneensa FLOW-tilan sen hetken, jolloin arjen kiireet, huolet ja murheet unohtuvat ja asiat saavat uudet mittasuhteet. Lopputuloksena on onnistumisen ilo, tyytyväinen, levännyt ja virkistynyt mieli sekä sellaisenaan arvokas oman käden tuotos.
Kurssimme sopivat niin kokeneelle kuin käsityöharrastusta aloittavalle. Taitotaso suosituksien avulla voit valita juuri sinulle sopivan kurssin.  

  • Aloittelija kurssi on helppo ja sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
  • Osaaja kurssi on jo hieman vaativampi ja vaatii keskittymistä.
  • Taitaja, kurssi on haastava ja se sisältää esimerkiksi erikoistekniikoita. 

Tule mukaan käsityön ihmeelliseen maailmaan, koska itse tehty on ihanin!
Monipuolisesta käsityö tarjonnasta voit valita juuri sinua kiinnostavan aiheen. Kursseilla kohtaat toisia käsityön ystäviä, joten se on myös mainio tapa tutustua samanhetkisiin ihmisiin. Tule vain rohkeasti mukaan niin huomaat, että sinäkin osaat ja onnistut. Mukavassa ja rennossa ilmapiirissä, ammattitaitoisten ohjaajien ohjauksessa, oppiminen on helppoa ja kivaa! Uusia ideoita pulpahtelee tuon tuostakin ja jakamisen ilo, se on paras ilo!
Mikäli haluat haastaa itsesi ja oppia syvemmin, niin silloin suosittelemme  Taito -Käsityökoulua. Aikuisten ryhmässä voit syventää osaamistasi käsityötaitoissa tai oppia aivan jotain uutta. Tule mukaan, koska itse tehty on ihanin!