Puulavesi-neulemallisto -
ohjeita ja tarvikepaketteja

Tutustu Puulavesi-neulemalliston tuotteisiin www.taitoshop.fi-verkkokaupassa:
puulavesi-neulemallisto

Puulavesi-neulemalliston ohjelehti 13,90

Puula-neulemalliston ohjelehti sisältää neuleohjeita naisten, miesten ja lasten villapaitaan sekä aikuisten asusteisiin suomalaisen lampaan villalangalle sekä Olli-sekoitevillalangalle.
Lehden voi tilata paperisena tai sähköisenä taitoshop.fi verkkokaupasta.

Neulemalliston ohjelehteä, valmiita tarvikepaketteja ja lankoja voi ostaa taitoshop.fi-verkkokaupan lisäksi Kenkäverosta, lähialueen Taito Shopeista sekä Sinililasta Kangasniemeltä.

Tilaa puula-neulemalliston lehti

Puulavesi-neulemallisto

Puulan kirkkaat vedet ja muikut, uljaat kallioiset rannat, vehreät havumetsät ja lukuiset saaret.

Näitä kuvia, asioita ja mielen maisemia on haluttu tuoda mukaan Puulavesi-malliston neuleisiin. Villapaidan ja villahameen helmassa uivat muikut, paidan kaarrokkeessa taas rannan kalliot ja metsät heijastuvat kirkkaasta vedenpinnasta. Malliston ohjelehti tunnelmallisine kuvineen kertoo myös suomalaisesta talvikalastuskulttuurista.

”Puulaneuleet ovat jatkoa Kenkäveron tuottamalle Saimaa-neulemallistolle, joka on saanut hurjan suosion valtakunnallisestikin. Puulavesi-neulemallistoon kuuluu ohjelehti, jossa on mallineuleet ja ohjeet suomalaisen lampaan villasta sekä Olli-sekoitevillalangasta miehelle, naiselle sekä lapselle. Toki neulojat voivat neuloa Puulavesi neuleita haluamastaan langasta, mutta valmiita tarvikepaketteja löytyy näille kahdelle erilaiselle langalle. Värivaihtoehtoja on paljon.” kertoo Anne Ossi. Hän uskoo Puulavesi-neulemalliston kiinnostavan niin paikallisesti kuin myös valtakunnallisestikin neulojia. Suomi neuloo nyt.

Mallit on suunnitellut Reeta Vaha ja Kaisa Ronkanen Kenkäverosta ja neulemallisto on kuvattu Vaimosniemellä, Kangasniemellä.

Paitsi että mallisto tuo Puulan puikolle ja iloa käsityön harrastajille, haluaa Kenkävero vastuullisena toimijana lahjoittaa jokaisesta myydystä Puulavesi-neulemalliston ohjevihkosta 1 euron Pelastetaan Puula -hankkeelle, joka käyttää kerätyt lahjoitusvarat täysimääräisesti luonnonsuojelualueiden perustamiseen Puulaveden erämaa-alueille. pelastetaanpuula.fi   plups.fi

Neulemallisto kuvaa ainutlaatuista suomalaista järviluontoa

Puulavesi-neulemalliston ohjelehti sisältää neuleohjeita naisten, miesten ja lasten Puula-villapaitaan sekä aikuisten asusteisiin suomalaisen lampaan villalangalle sekä Olli-sekoitevillalangalle.

Mallisto on kuvattu talvisella Vaimosniemellä, Kangasniemellä.

Taito Itä-Suomi ry on Puula-neulemalliston koordinoija ja tuottaja.

Tutustu Puula-neulemalliston tuotteisiin www.taitoshop.fi-verkkokaupassa:
puula-neulemallisto